Webutvikling

Teknologi forandrer seg nesten fra uke til uke, derfor er det viktig å gjøre en grundig jobb med utviklingen av en nettside. Når dette gjøres ordentlig vil nettsiden din kunne vare i mange år framover.

For veldig mange kan det være vanskelig å se for seg hva det vil si å utvikle en nettside. En illustrasjon jeg liker å bruke er å sammenligne det hele med et møbel, la oss si en kommode. Når man designer en nettside er det som å tegne og planlegge hvordan kommoden vil se ut, og når man utvikler den må man faktisk produsere delene og sette dem sammen. 

De fleste som lager nettsider i dag bruker ferdiglagde maler når de lager nettsider, såkaldte templates. Dette er veldig billig og raskt, og både designet og utviklingen er nesten gjort ferdig. Alt du trenger å gjøre er å "montere" nettsiden. For å trekke sammenligningen litt lenger er ikke dette langt fra hva man kan gjøre på Ikea. Du finner en kommode fra noen forskjellige modeller, velger farge og drar hjem for å montere. 

Alle nettsidene jeg lager er designet og ikke minst utviklet fra bunnen av. Det er som å dra til en møbelsnekker, forklare hva du ønsker, utarbeide designet sammen med snekkeren. Deretter lager snekkeren møbelet ditt for hånd, monterer det og til slutt leverer det til deg akkurat som du ønsker det. 

For noen bedrifter fungerer det kanskje best med en billig og ferdiglaget løsning, men akkurat som med et møbel er det ikke tvil i hva som har høyest kvalitet og hva som varer lengst mellom noe som er fabrikkert og noe som er skikkelig håndverk. 

Kontaktinformasjon

Kontakt meg gjerne om du har spørsmål eller ønsker å sammarbeide. Jeg har vanligvis kontortid mellom 09:00 - 17:00 alle hverdager.

📞

(+47) 977 29 989