Webdesign

Å designe uten brukervennlighet er som å lage mat som ikke kan spises, det er ganske meningsløst. Noe som alltid har vært viktig for meg er derfor å designe moderne, brukervennlige nettsider.

På mange måter kan en nettside sammenlignes med et butikkvindu. Du går forbi langs gågaten i byen. Om du ser et butikkvindu hvor innsiden er skitten og rotete, med produkter som ikke virker appellerende, går du da inn dit? Hva med et butikkvindu som er rent og pent, veldekorert og inviterende? Nettsiden din er i de fleste tilfeller mer viktig enn et butikkvindu. Den gir inntrykk til andre om hva slags bedrift du driver, om du er moderne eller gammeldags og om du kan stoles på, bare for å nevne noe. 

Design kan være vanskelig, spesielt balansen mellom det som er funksjonelt og der som er visuelt vakkert. Dette er en utfordring jeg elsker å arbeide med, og med din kompetanse innen din bransje sammen med det jeg kan om design og brukervennlighet kan vi lage produkter som er både vakre og og gode å bruke.

Kontaktinformasjon

Kontakt meg gjerne om du har spørsmål eller ønsker å sammarbeide. Jeg har vanligvis kontortid mellom 09:00 - 17:00 alle hverdager.

📞

(+47) 977 29 989